Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/palomaen/public_html/wp-content/themes/Palomaki/functions.php on line 95
Ajankohtaista | Palomäen Talli
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/palomaen/public_html/wp-includes/post-template.php on line 250

Ajankohtaista 

*täynnä* Kesän 2019 laidunpaikat varattavissa! Laidunten uudistamisen, rikkaruohoruiskutusten, lohkojen vaihtelun, puhdistusniittojen sekä lannoitusten ansiosta laitumet kasvavat todella hyvin ja oikeaa ruohoa ilman rikkaruohoja. Kunkin lauman(tammat ja ruunat omissa ryhmissään)  hevosmäärä sovitetaan kullekin pinta-alalle sopivaksi jotta ruokaa riittää pitkälle syksyyn. Hinta 250 e/kk sis.alv 24%  ja päivittäiset tsekkaukset, vesi, hyvä sähköaita, katos, kentän ja radan käyttö. Kysy tarjous ryhmille, esim. ratsastuskoulun hevosille oma laidun.

_____________________________________________________

IR-solarium nyt hevosten käytössä.

_____________________________________________________

Uusitulle kentälle  tilattu uudet ja tehokkaat led-lamput.


Tarhoihin on asennettu termostaatilla varustetut lämmitettävät vesiautomaatit joten vesi ei ole koskaan loppu tai jäässä.


Rata vuokrattavissa hengailuun, kuntolaukkailuun tai maastoesteiden hyppimiseen. Hauta ja kymmenkunta muuta estettä (talveksi jätetään 4-5). Ota yhteyttä Heliin, ilmoita erikseen jos haluat tulla hyppäämään, turvallisuussyistä ota kaveri mukaan.


Varaa ajoissa kesän ja syksyn  kanttipaalausurakointi, myös niitto, pöyhintä, karhotus, käärintä jne. myös laidunten lannoitukset ja puhdistusniitot, kenttien ja maneesien lanaukset, suolaukset, talvirouhinta ym.ym. Heinäsopimukset on myös syytä tehdä hyvissä ajoin!


Iloisia uutisia nykyhevosille! Mahahaavoja ehkäistäksemme olemme asentaneet karsinoihin heinäkaukalot/verkot, joissa heinää on koko ajan tarjolla,ei kuitenkaan ihan vapaasti vaan hevoskohtaisesti annosteltuna säädettävissä olevan verkon tiheyden mukaan. Liikalihavuus on myös monen nykyhevosen ongelma ja heinäkaukalon mahdollistamalla niukalla mutta jatkuvalla annostelulla painon pudotuskin onnistunee turvallisesti ilman epätervettä paastoa. Tässä kuva vempeleestä.


MYYDÄÄN:
* Erittäin hyvää kauraa 40 kg:n säkeissä, myös isommissa erissä (suursäkit ja traktorin peräkärrylliset)
* polttopuita pieniä ja isoja eriä!  Halkoja ja klapeja, lehti- ja havupuuta.
* palanutta lantaa puutarhaan
* rakennustelineet vuokrattavana
Kysy kuljetuksia ym. Juhalta, puh. 0400-469076

Lannan vastaanottoa talleilta, missä syötetään meidän kauraa ja mielellään myös meidän heinää hukkakaurariskin minimoimiseksi. Veloitamme lannan vastaanotosta, säilytyksestä ja levityksestä (eli sen vaatimasta tilasta ja työstä!)
 

Talkoilla olemme rakentaneet upouutta maastoreittiä oman radan jatkoksi vuosittain. Lämpimät kiitokset niille maanomistajille, jotka ovat ystävällisesti antaneet luvan maidensa käyttöön!